30 dkg -50% liszt
20 dkg ch-10 liszt
2 dkg Búzasikér
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 szárított élesztő
15 gr só
2 evőkanál olaj
4 dl langyos víz
Az összes hazzávalót összeöntjük a víz kivételével. Azt meglangyosítjuk és fokozatosan a dagasztógépbe öntjük. Kb. 5 percig dagsztjuk, majd 35 percig kelesztjük.
Kalória: 272 kcal
Zsír: 9 gr
Ch:18 gr
Fehérje: 21 gr
Alle Zutaten zu einem festen Teig verkneten und abgedeckt im Kühlschrank 3 Stunden ruhen lassen. Den Teig auf einem gefettetem Backblech ausrollen, mit einem Kochlöffel Löcher i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos vízben felfuttatom az élesztőt,hozzáadom a kimért liszthez. Hozzáteszem a sót,olajat és kidagasztom. 1 óra kelesztés után ,formázom,jénaiba rakom,ismét kelesztem 20 percig,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEin Blech mit Backpapier auslegen. Alle Zutaten in einer Schüssel gut durchmischen. Handballengroße Kugeln daraus formen und auf das Blech geben. Bei 180 °C ca. 20 min. backe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőtészta összekeverni, 15 perc pihi. Hozzá a többi, dagaszt, 30 perc kél. Átgyúrni 30 perc kel Átgyúrni, formázni. Edényt spriccelni, kenyeret bevágni, 230 fok 15 perc fedő...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz