2 doboz olajos tonhal
2 db tömlős krém sajt
1 db citrom
1fej vöröshagyma
1 csokor kapor
só
fehérbors
Elkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk, tetszés szerint citromkarikával díszítjük, és már mehet is a szilveszteri asztalra. Pirítóssal kiváló!
Vágd apróra a sonkát és a hagymát, keverd habosra a vajat, majd keverd össze az eddigieket a tejföllel, a vöröshagymával, ízlés szerint mustárral, illetve petrezselyemzölddel. Hasz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűFőzzük meg a kölest három-négyszeres vízben az alábbi módon: a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA főtt csirkehúst leszedegtjük a csontokról, késsel egészen apróra vágjuk, a hús szálirányára merőlegesen. Elkeverjük a zsírral és egy részét mixerrel pürésítjük, a többit darabosa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFőzd keményre a tojásokat 10 perc alatt, majd hagyd kihűlni. Közben vágd fel apróra a hagymát, szárzellert és a zöldfűszereket és keverd össze az öntet hozzávalóit, a joghurtot, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű