3 nagyobb mozzarella light
8 szelet edámi sajt vagy alacsony zsírtartalmú trappista
2 alma
1 ek méz
fahéj
citrom
Helyezd el egy tálban a sajtokat és tedd az ölükbe a feldarabolt mozzarella sajtot és almát. Locsold meg a mézből,
pár csepp citromból és csipet fahéjből készített öntettel.
A hozzávalókból nem túl kemény, kellemesen nyújtható tésztát gyúrunk. nem kell pihentetni. Sodorjuk, szalagokat vágunk, melyekből masnit, hurkot formálunk tetszés szerint. bő forr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, kinyújtjuk és Ramával kikent tepsibe tesszük. A lecsöpögtetett meggyet eloszlatjuk a tésztán, a levet felfogjuk. A krémhez a pudingot a cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztben elkeverjük a sütőport, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a tejet és az olajat. Egy tálba egy kis lisztet teszünk, és megforgatjuk benne a meggyet. Kiolajozott, zsemlemor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, me...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű