2 dl víz
2 light barackkonzerv
fagyasztott eper
fél citrom
1 pohár sovány tejföl
1 zacskó vaníliás pudingpor
Kockázd fel a barackot és tedd félre. A barackkonzervek levét forrald fel a vízzel és tejföllel kikevert pudingporral
sűrítsd. Ha kell turmixold simára. Add hozzá a fél citrom levét. Ha megfelelő sűrűségű lett, add hozzá a fagyasztott
epret és a barackkockákat. Ezekkel már ne nagyon főzd, mert túl puhák lesznek.
5 perces változat: barackkonzerv levébe keverj pici habtejszínt. Kockázd fel hozzá a barackot. Add hozzá az előzőleg
felengedett fagyasztott vagy friss epret, málnát. Ha kell, vanília aromával ízesítsd.
A tojásokat a cukrokkal kikeverem, hozzáadom a vajat, majd beleöntöm a sütőporos lisztet és a tejet is. Ez lesz a tészta. Ebbe beledarabolom a Milka Noisettet és beledobálom a máln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot összekeverjük a tejjel vagy tejszínnel, megvárjuk, míg megdermed, beleöntjük az 1 l gyümölcslét + a darabolt gyümölcsöt. (Piros gyümölcsökhöz puncspudingot, barackho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mangót előkészítjük, a húst felkockázzuk, ezt két módon tehetjük: vagy zöldséghámozóval meghámozzuk, magja mentén leszeleteljük és így vágjuk fel, vagy a lapos mag mentén, héjast...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű