60 dkg halfilé
Só, bors, citromlé
2 tojás
1 ek mustár
1 dl kefír
10 dkg köményes sajt
Halfilét sózzuk, borsozzuk, citromlével locsoljuk, 1 órát állni hagyjuk. Utána mindkét oldalát kevés margarinon megsütjük, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. 3 tojás sárgáját simára keverjük, 1 ek mustárral, 1 dl kefírrel, sóval, borssal, 10 dkg reszelt köményes sajttal és a tojások felvert habjával leöntjük. 200 C-on 10 perc alatt sütjük.
A tésztát a szokásos módon feltesszük főni. Közben elkészítjük a halas mártást. A halkonzervet az olajjal együtt lábosba tesszük és átpirítjuk. Hozzányomjuk a fokhagymákat és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kagylót sózzuk, borsozzuk, forró és száraz serpenyőben aranybarnára sütjük. Összeturmixoljuk krémesre a mentát, chilit, citromlevet, kókuszt és kevés vizet. A kagyló tetejére...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA halszeleteket fel órára besózzuk, zsemlemorzsába forgatjuk, és olajban kisütjük. Félretesszük. A szalonnát zsírjára pirítjuk, megfonnyasztjuk rajta a hagymát, a tűzről lehúzva me...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA hal egyharmadát kockázzuk fel, a maradékot pedig daráljuk le. A cukkinit és a sárgarépát reszeljük le, az újhagymát vágjuk apróra. Egy tálban keverjük össze a zöldségeket a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű