2 fagyasztott tésztalap (pitéhez való, lehet kelt is)
1 üveg almabefőtt
1 tojás
5 dkg cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
csipetnyi szerecsendió
Az almát robotgéppel pépesítsük. Az egyik tésztalapot terítsük ki és kenjük meg az almás péppel, majd tegyük rá a másik tésztalapot. A tésztát vágjuk csíkokra, majd verjük fel a tojást és kenjük meg vele. A cukrot, a fahéjt és a szerecsendiót keverjük össze és szórjuk meg vele a tésztát. 175 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20 perc alatt megsütjük. Almaszósszal, vagy mézzel is tálalhatjuk.
https://ketkes.com/20-perces-almas-pite-ez-a-recept-meghoditotta-a-vilagot/
A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, és sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, 175 fokon 25 percig, vagy tűpróbáig sütjük. A krémhez lassan, folyamatosan kevergetve felo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA réteslisztet összekeverjük a sütőporral a kristálycukorral és elfelezzük Vastagon kivajazott lisztezett tepsiben szórjuk a lisztes keverék felét erre terítjük a fahéjas,mazsolás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűButter in Stückchen, Zucker, Mehl, Vanillin-Zucker und Ei erst mit den Knethaken des Handrührgerätes, dann mit den Händen zu einem glatten Teig verkneten. Teig in Folie wickeln und...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://ketkes.com/dednagymama-vankoscsucske-receptje-erdemes-otthon-elkesziteni/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű