Variálom a felvágottakat...volt itthon egy füstölt és egy friss csülök, de ezek sok lenne a présbe, hát össze kötöttem a kellmeset a hasznossal, főztem egy jó nagy fazék káposztás paszuly levest is és a csülköket ami nem ment a présbe ebbe raktam... de itt most a felvágott a lényeg...
Külön külön kell megfőzni nagyon finom puhára mind a két csülköt, a füstölthöz semmit nem tettem, de a frisset azt pár cikk fokhagyma és só pár szem bors lében főztem...
Mikor mind a két csülök megfőtt, fel vágtam csíkokra őket, a bőrt azt nem tettem bele és viszonylag kevés zsiradékot is, de egy kevés kell bele... 4-5 cikk fokhagyma amit nagyon pépesre reszelek, fehér bors, só és 2 dl a füstölt abaléből keverek hozzá.. alaposan össze forgatom, majd rakom a présbe...ekkor 25-30 percet 80 fokon abálom... majd lehűtöm... és még mindig a présben hagyva... berakom egy éjjelre a hűtőbe...majd kiveszem a présből...
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2017/07/csulok-presben-kolbasszal.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2015/12/felvagottak-adalek-izfokozo-es.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2016/03/csulok-felvagott.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2016/03/gongyolt-csulok.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2016/11/zalahus-jellegu-felvagott.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2016/04/cs.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2017/07/olasz-jellegu-felvagott-hazilag-csak.html
https://borosvalikonyhaja.blogspot.co.uk/2015/12/disznosajt-fele-presben-es-fele-mubelbe.html
Elkészítése: A rizst puhára főzzük az ételízesítős vízben A vöröshagymát apróra vágjuk, megfuttatjuk a felforrósított olajon, hozzáadjuk a darált húst és megpároljuk. Sóval, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tisztítsd meg a húst, majd vágd kockákra. 2. Ezután a krumplival is járj el hasonlóképp, valamint a szalonnát is csíkozd fel, végül a hagymát is vágd apró kockákra. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz4 gerezd fokhagymát meghámoztam, kettéhasítottam és megspékeltem vele a húst. Gyors pácot készítettem: 1 evőkanál sót, 1 mokkáskanál őrölt fekete borsot, 1 evőkanál fűszerpapri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű