3 nagy savanykás alma,
30 dkg liszt,
1 cs. sütőpor,
20 dkg kr. cukor,
12 dkg vaj v. margarin,
3 tojás,
1 teáskanál őrölt fahéj.
A tetejére durvára vágott dióbél.
A reszelt almát, a hozzávalókkal kikeverjük, vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, megszórjuk dióval, 160 - 180 fokon kb 3/4 óra hosszat sütjük ( tűpróba )Mikor kihűlt én megszórtam fahéjas porcukorral
1. A krémet két részre osztjuk: az egyik felébe 2 evőkanál kakaót, a másik felébe 10 dkg zselécukrot aprítunk, és fél deci rumot teszünk. 2. Az alsó lapot megkenjük a barna kré...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy tálba krémesre kikavarjuk a vajat a cukorral és a vaníliával, majd hozzáadjuk a tojást is, és azzal is elkavarjuk. Beleszórjuk a lisztet, a sütőport (vagy szódaport), és gombóc...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézlink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű