4 szelet sertéshús
ananászlé
méz
8 szelet gépsonka
4 db ananászkarika
sajt
só,bors
A húst megsóztam borsoztam megkentem egy kis
ananászlében oldott mézzel, rá egy szelet gépsonka meg egy ananászkarika..fólia alatt pároltam, mikor a hús puha lett rátettem egy szelet sajtot és rápirítottam.
Édesburgonya pürével tálaljuk,esetleg rizi-bizivel.
1. A csülökhúst felkockázzuk. 2. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. 3. Lehúzzuk a tűzről az edényt, hozzáadjuk a pirospaprikát, és beletesszük a hú...
Elkészítési idő: 1.5-2 óra Nehézség: KözepesFelcsíkozzuk a húst és a szalonnát, majd utóbbinak a kiolvasztott zsírján megpirítjuk a finomra vágott vágott vöröshagymát. Ha szükséges, akkor kevés olajat teszünk hozzá. Ha má...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Darált húsba beleszórom a kb zsemlemorzsa felét 2. Belerakom a lereszelt vöröshagymát, és a kinyomott fokhagymát 3. Fűszerezem 4. Beleütöm a tojást, összekeverem 5. Jöhet a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús: A zsírt tepsibe tesszük. A megmosott tarját besózzuk és a zsír tetejére tesszük. Megszórjuk köménnyel és a tetejére tesszük a kettévágott gerezd fokhagymát. Egy kis vizet...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes