2 pohár natúr joghurt
1 pohár gyümölcsös joghurt
2 csomag tejszínhabpótló por
1 csomag zselatin (2,5 dkg)
3 dl tej
ízlés szerint cukor
bármilyen gyümölcs
A cukrot a zselatinnal és a tejjel simára keverjük, majd felmelegítjük, de nem forraljuk.Langyosra hűtjük. Beleöntjük a habpótlót.
A gyümölcsöt a joghurtba keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, végül az egészet összevezetjük és a formába öntjük.
Egy éjszakára a hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
A meggyet kimagozom, cukorral összekeverem. A sütőt 180 fokra bekapcsolom. A tojásokat a cukorral és a tej felével kikeverem, hozzáadom a többi belevalót, a sütőporral elkevert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzétválasztom a tojásokat. Fele cukorral a sárgáját felverem, majd a másikfelét apránként hozzáadom a fehérjéhez mikor már majdnem felvertem és tovább verem. Majd fellazítom a sárg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesTizennégy deka vajból tizennégy deka liszttel, hét deka cukorral és hét deka őrölt dióval vagy mandulával tésztát gyúrunk. Fél centi vastagságúra nyújtjuk, és kis poharakkal kivágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű