Hozzávalók
50 dkg rétesliszt ****
25 dkg margarin *****
10 dkg porcukor ****** összegyúrni
5 tojás sárgája ********
1 sütőpor *****
Töltelék
20 dkg porcukor *********** óvatosan
30 dkg darált dió ************ összekeverni
5 habbá vert tojás fehérje ******
Ezenkívül kell még barack lekvár.
Kinyújtani,formába töltjük:tészta,kávéskanál lekvár,diós hab.Előmelegített sütőben kb. 20 perc sütés.
Maradék tészta felhasználható .Nyújtani,formával kiszúrni,sütni kb.10 perc.2-2 lekvárral összeragasztani.
Vagy! Még melegen kis vízbe majd kristálycukorba mártani.
Kiadós,finom és mutatós.
A céklát alaposan mosd meg és héjastól tedd fel főni. Miután puhára főtt és kihűlt, hámozd meg. A vajat olvaszd fel, majd hagyd kihűlni és a céklával együtt botmixerrel pépesítsd k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApa, uleiul si sarea se fierb intr-un vas pana se atinge punctul de fierbere. Se adauga intreaga cantitate de faina si se amesteca repede cu o paleta pentru a asigura inglobare...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy kis-tepsis adag (24 × 36 cm-es tepsim van). A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, vékonyra nyújtjuk úgy, hogy a tepsi oldalára is jusson, kb. a tepsi magasságának a feléig. A tö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 170-180 fokra. 2. A tojásokat kikeverjük a cukorral és a túróval. 3. Hozzáadjuk a tejben feloldott sütőport, majd a lisztet. 4. Sütőpapírral bélelt, köz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű