120 g liszt,
2 db tojás,
80 g cukor,
90 g vaj,
1 evőkanál citromlé
Készítsük elő a hozzávalókat, keverjük össze robotgéppel az olvasztott, kihűtött vajat, a tojást és a cukrot. Adjuk hozzá a lisztet és az 1 kanál citromlevet és kavarjuk össze. A Madeline formát kenjük ki vajjal, szórjuk meg liszttel, majd egy kanál segítségével tegyük bele a tésztát, igazítsuk el benne. Más kekszformában is megsüthetjük. 190 – 200 fokos sütőben 12 – 15 percig süssük. Mikor a kekszek kihűltek, vegyük ki a formából és porcukorral megszórva tálaljuk. Jó étvágyat!
Egy citrom héját lereszeljük és mindkettő levét kinyomjuk. A vajat a cukorral,1 vaníliás cukorral és a citromhéjjal kikeverjük. Egyenként bele dolgozzuk a tojásokat és belesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A cukrokat a tojással habosra keverjük (ennél a sütinél nem szoktam ketté választani a tojásokat). Majd hozzáadjuk a kefirt és az olajat, összekeverjük. Végül hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a krémet: a vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, majd a margarint habosra keverjük a porcukorral, és hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz. A gesztenyés alaphoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes