60deka liszt
10deka cukor
2,5deci langyos tej
3tojás sárgája
5deka élesztő
csipet só
10deka olvasztott margarin
Az élesztőt kis kanál cukorral langyos tejjel felfuttatom.A tojást a cukorral kikeverem,a margarint felolvasztom.Ha az élesztő felfutott a többi anyaggal együtt a liszthez adjuk és megdagasszuk ,kétszeresére megkelesztjük.Kelesztés után vékonyra kinyújtom és kiszaggatom .Forró olajba kisütöm.Egy vaníliás pudingot .,fél liter tejjel 1kanál cukorral megfőzöm.A fánkokat megtöltöm vele .én vékony csővel nyomtam a tésztába.Csokoládéba belemártottam
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA disznó zsírt,olajat,ectet,sót összekeverjük a forró vízzel és hozzáajuk a lisztet ,tojást és jól kidolgozzuk a tésztát , letakarva 1 órát pihentetjük.Pihentetés után 3-4 részre o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A vajat habosra keverjük a porcukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a tojás sárgáját is. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk , hozzáadjuk az eddigiekhez. A tojásfehé...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Könnyű1.A puha vajat a cukorral felverjük, hozzáadjuk egyenként a tojásokat, egy csipet sót, majd a lisztet több kisebb részletben. Egy már nem folyós, de még nem gyúrható állagú krémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű