20 dkg puffasztott rizs
15 dkg porcukor
5 dkg ráma
2 ek kakaópor
40 dkg mogyorókrém
20 dkg olvasztott tejcsoki
15 dkg ét csoki
1,5 dl tejszín
A puffasztott rizst egy mozsárban összetörjük.(nem a lapokban kaphatót használjuk, hanem a szemes kiszerelésű natúr ízesítésűt) Hozzáadjuk a porcukrot, a margarint, a kakaót, és jól összekeverjük, tepsibe simítjuk.
Elkészítjük a krémet. A mogyorókrémhez hozzáadjuk a vízgőz felett megolvasztott tejcsokit, és alaposan összekeverjük.A mogyorós krémet, a tepsibe tett masszára kenjük, és a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokoládét, hozzáadjuk a tejszínt, és jól összekeverjük. A süti tetejére öntjük, elsimítjuk, majd hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
Szeletelve tálaljuk.
A tepsibe szeleteljük fel.
Egy nagyobb tálba beletesszük a tejet, lisztet, cukrot, tojást, sütőport és a sót, simára keverjük. Az almát meghámozzuk, a közepét almafúróval vagy hegyes késsel kivágjuk, és fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cseresznyét alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket és a magokat eltávolítjuk, a gyümölcsöt kicsit hagyjuk lecsöpögni. A sütőt előmelegítjük. Egy közepes tepsit (23*38 cm) kibéle...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: KönnyűA liszthez hozzáadom a porcukrot, a sütőport, belereszelem a citrom héját. Összemorzsolom a zsírral, majd belefacsarom a citrom levét is, majd beleütöm a tojást, és a tejföllel öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű