menu

Családireceptkönyv.hu

Ibolyavirág torta


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


5 tojás
1 vaníliapuding
2 kanál mandulaliszt
5 kanál eritrit
Krémhez:
1 kecskesajtkrém
1 növényi tejszín
pár csepp doterra citrom olaj (lime olaj)
Fél citrom leve
1 tasak zselatinpor
Ibolyavirág

Elkészítés:


A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk, a szokásos módon a tojásokat külön felverve. Aztán egy kecskesajtkrém illetve egy tejszínhab és néhány csepp doterra lime olajjal meg egy zacskó zselatinnal krém készült. A virágok a krémre kerültek. Bár csináltam kandírozott ibolyavirágot eritrittel, de azok a hűtőt nem élték túl, szóval a tetejére is a sima ibolyavirág került fel.

Ibolyavirág torta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Kekszes krémes
Kekszes krémes

Egy közepes méretű tepsi alját kirakjuk a keksszel. 2. A krémhez a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejben csomómentesre keverjük, majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hartai császármorzsa bögrésen (Rupáner)
Hartai császármorzsa bögrésen (Rupáner)

A tojások fehérjét másfél kanál cukorral, gépi habverő segítségével kemény habbá verjük. Én mindig elkezdem a fehérjéket kihabosítani, és mikor már kifehéredik és buborékos lesz, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Nikcsi83
Zabkeksz étcsoki darabokkal
Zabkeksz étcsoki darabokkal

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Somlói galuska
Somlói galuska

Először a piskótákat kell megsütni. A fele mennyiségből, tehát 4 tojás és 4 kanál lisztből egy vaníliás, valamint a másik adagot kakaósnak. A fehérjéket kemény habbá verjük, a tojá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk