150 gramm soja joghurt
20 gramm mandulaliszt
50 gramm kecskesajtkrém
30 gramm eririt
vanilia aroma
1 evőkanál kakaópor
1db tojás
A tojást habosra verjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a sajtkrémet. Elkeverjük, majd jönnek bele a száraz hozzávalók. Formába töltjük, de egy kis adagot hagyunk. Ebbe keverjük a kakaóport. Csokis részéből 1 kanálnyit rakunkk a tetejére. 165 fokon légkeverésen 20 percig sütjük.
A fentieket összekeverjük, hasonló állagot kell kapnunk, mint az alaprecept esetében. 2 x 2,5 merőkanállal (műanyag fehér merőkanál) öntünk egy dupla gofris sütésre.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt melegítsük elő 180 fokosra. Tegyük egy kis műanyag edénybe a csokit és a vajat, és nagyjából egy perc alatt mikróban olvasszuk össze. Nem baj, ha a csoki még nem olvadt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.youtube.com/watch?v=x55HU-Jotxw&list=PLY94CkoEYXN4QKMuAHDAG1i--SV3rnYaz&index=21
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű