Piskótához:
4 kanál zsírtalanított mandulaliszt
4 tojás
erytrit/négyszeres édesítő
Krémhez:
2 csomag vanília puding
8 dl mandulatej
1 tojás
2 kanál túró/vegakrém
vaníliaaroma
kávé
kakópor
A piskótát elkészítjük a szokásos módon (lásd Somlói galuska). A krémhez elkészítjük a pudingot, kevergetve hagyjuk kihűlni. A tojás fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját elkeverjük a túróval és aromával, ízlés szerint édesítjük. A kihűlt pudinggal összeforgatjuk. Ha kihűlt a piskóta, felszeleteljük csíkokra. Egy mély tálba teszünk egy sort, amit megkenünk kávéval (azért nem áztatjuk bele, mint a babapiskótát, mert ez nem száraz, és nagyon sokat szív magába, és úszni fog az alján a kávé a végén). Jöhet rá a krém, és addig rétegezzük míg el nem fogy. A teteje krémmel záruljon. Erre szitáljuk a kakaóport. Mehet pár órára a hűtőbe, és kész is!
1. A chia magot összekeverjük a joghurttal, majd hagyjuk kb. 20 percet állni. 2. Ezalatt a banánt villával összenyomkodjuk, hozzáadhatjuk a vanília aromát is. 3. Ha a chia mag me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagát összedolgozzuk és kettő lapot sütünk. Krém: A tejből és a lisztből pépet főzünk.Ha kihűlt a margarinnal összekeverjük és elfelezve csokis és vaníliás krémet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesEgy mélyebb tálba tesszük a darált kekszet, hozzárakom a ribizli dzsemet, kakaót, két fajta cukrot és annyi tejet adunk hozzá, hogy összeálljon a tésztánk. A töltelékhez dagasztóg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz