2ek. rizsliszt
2ek. Alfa-Mix vagy bármilyen kenyér liszt
1db tojás
ízlés szerint só
1kk.sütőpor
1ek. olaj vagy olvasztott vaj
Annyi langyos víz, hogy galuska szerű tésztát kapjunk.
Mindent elkeverünk
Melegszendvics sütőben kb.10 perc alatt megsütjük
Lehet tölteni, sajttal, sonkával ...
Édes formájába csak egy pici sót teszünk, plusz egy kicsi cukrot, ezt tölthetjük túróval, nutellával, lekvárral...
Egy kanál massza, rá a cucc és befedem még egy kanál tésztával.
A húst ledarálom,a pirospaprikát belekeverem, és 1 dl vízben a fűszereket feloldom, majd ezt is a húshoz dolgozom. Addig gyúrom még egy állagúvá, válik. Beleteszem a sonkaprésbe,...
Elkészítési idő: 4-5 Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, a habosítás vége felé hozzáadjuk az édesítőt is. Hozzáforgatjuk a kókuszreszelék és a rizsliszt keverékét, esetleg a további íze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször egy tálban a lisztet a tejjel simára keverjük - a tejet folyamatosan, keverés közben hozzáadva -, majd további folyamatos keverés mellett, a többi összetevőt is hozzáadjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 pohár magot 4 pohár vízzel és 2-3 evőkanál gyümölcspéppel (mazsola, datolya) turmixold össze Érdemes leszűrni a keveréket, úgy finomabb A sűrűjét külön meg lehet enni, vagy kré...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű