15 dkg vaj
2,5 dl porcukor /szerintem nem kell bele ennyi kicsit édes lett
4-5 kanál kakópór
1 ek liszt
1 ek olaj
Felteszed a vajat és a porcukrot és kevergetve felforralod aztán beleteszed a kakaóport is.
Mikor szépen elolvadt akkor leveszed a tűzről és belekeversz 1 ek lisztet és 1 ek olajat. ezzel szépen elkevered és már mártogathatsz is. Pont jo a szaloncukrok bemártására és nem ragad és hamar megszilárdul.
Tehetsz bele 1 tk fahéjat is .
Valamit 2 dl tejszínt,ha tejcsokisan szereted.
2 db fogpiszkáló a mártáshoz. Az egyikre felszúrod a cukrot és bemártod a csokiba a másikkal meg óvatosan letolod. Nem ragad zsírpapírra.
A liszteket, a porcukrot, élesztőt és a sót beleszitáljuk egy tálba és összekeverjük. (Ha friss élesztőt használunk, akkor azt keverjük a tejhez.) A lisztek közepébe felütjük a toj...
Elkészítési idő: 2 ÓRA 30 PERC Nehézség: KözepesA darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy tepsit vagy egy jén...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűDen Boden der Springform mit Backpapier bespannen. Das abgesetzte Kokosöl (ca. 40 ml) vom Kokosmus (ca. 160 g) trennen, in einem kleinen Topf bei milder Hitze schmelzen und abkühle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy kb. 18 x 27 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd rakjuk ki az alját a keksszel. (Szorosan egymás mellett legyenek.) Karamell réteg készítése: A karamellhez öntsük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű