100 g apró szemű zabpehely
20 g lenmagpehely
100 g zsírszegény túró
2 tojás
csipet só és szódabikarbona
fél csokor medvehagyma
2-3 dl víz
a sütéshez egy tk. kókuszzsír
töltelék sonka és light mozzarella
A hozzávalókat kikeverjük és ebből az adagból két vastag lepény jön ki! Elég nagy adag.
Lassan sütjük alacsony fokozaton!
Majd miután sikerült átfordítani betöltjük az egyik oldalt és ráfordítjuk az üres oldalt, így a kapott fél kőrt picit sütjük, hogy a sajt megolvadjon.
Jó étvágyat hozzá
A barna rizst megmossuk, lecsepegtetjük. A csirkecombokat befűszerezzük, majd a rizslisztben megforgatjuk és serpenyőben, kevés olajon elősütjük. Egy nagyobb tepsi aljára terítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kleinen feiner Eisbergsalat in feine Streifen schneiden. Auf den Tellern anordnen. Warme Haube: 1-2 TL Öl mit etwas Mineralwasser mit einer klein geschnittenen Zwiebel und...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mandulát egy tepsin szétterítjük és 180°C-os sütőben megppirítjuk, majd hagyjuk kihűlni. Egy fazékban összekeverjük a vizet, olajat, mézet. Megmelegítjük, beleöntjük a mandulát é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPÁROLÁS....... Mindig rövid lében végezzük. A hús- vagy főzelékféle szinte a saját levében, gőzében párolódik puhára..Ezért a párolás legfontosabb szabálya például párolt hús kész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű