1 tojás
1/4 csésze tej
1/2 csésze reszelt sajt (light)
1/3 csésze zsemlemorzsa
2 evőkanál liszt
1 teáskanál oregano
4 nagyobb sertésborda szelet
csipet só
csipet bors
olaj
Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra és olajozzunk ki egy tepsit (lehet zsírt is használni). Habverővel keverjük össze a tojást, a tejet és a borsot, amíg habos lesz. Egy másik tányérban keverjük össze a sajtot, a zsemlemorzsát, liszt és oreganót.
Mártsuk bele őket a tojásos keverékbe, majd hempergessük meg a zsemlemorzsás panírban. Helyezzük a bordákat az előkészített tepsibe.
Süssük körülbelül 12 percig, vagy amíg világos aranyszínűek lesznek. Friss salátával tálaljuk.
www.bodybuildingbolt.hu
Az oldalascsíkokat 1 fej fokhagymával, a szemesborssal és sóval ízesített vízben megfőzzük (annyira, hogy a hús leomoljon a csontról), ez kb. 2-2,5 óra. A mártáshoz a ketchup-ot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és bedörzsüöljük a zúzott fokhagymával. A feta ot és a szárított paradicsomokat kisebb szeletekre vágjuk. A kiterített szeletekre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk és sima lisztben megforgatjuk. Ezután nagy lábosba olajat teszünk és benne a hússzeleteket elősütjük, tányérra kiszedjük. A visszamaradt olajba...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A káposztalevél vastag szárrészét kivágjuk. 2. A darált húst tálba tesszük, a rizst félpuhára pároljuk, hűlni hagyjuk. 3. Az egyik hagymát apró kockára vágjuk, kevés zsi...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz