- 150 g tehéntúró,
- 150 ml kefir,
- 130 g eper,
- 15 g mazsola,
- 50 ml víz,
- 2 teáskanál porcukor,
A hozzávalókat tegyük egy tálba és robotgéppel pépesítsük. A krémet tegyük egy zárható műanyag dobozba és tegyük a mélyhűtőbe 3 órára. Néha keverjük meg. Amikor teljesen megdermedt, el is készült.
A kipréselt citromlevet elkeverem a cukorral, egy nagyon kevés sóval és a reszelt citromhéjjal. Hozzáöntöm a joghurtot és egyneművé turmixolom. Ha nem elég hideg az alap, akkor bed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszek minden oldalát bekenjük a villával fellazított tojásfehérjével, és 180 fokon kb. 20 percig sütjük. A színük megváltozik, a felületük fényes lesz. Kihűtjük. A sűrített te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epreket megmostam, majd botmixerrel pépesítettem. Citromlevet facsartam a püréhez, ezután egy szűrő segítségével kivontam a magokat a püréből. Cukroztam, belekevertem a joghurto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű