– 3 bögre fehér finomliszt (38 dkg),
– egy és negyed bögre kristálycukor (20 dkg),
– fél bögre étolaj (1,25 dl),
– 2 tojás,
– 1 csomag sütőpor (10 g),
– egy és egyharmad bögre tej (három és fél dl),
A tetejére:
– kb. 5 dkg vaj felolvasztva,
+ vaníliás cukor, dióval, fahéjjal, vagy kakaóval elkevert cukor ízlés szerint
A cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzákeverjük az olajat, ezután a lisztet, sütőport, végül a tejet.
Muffin kapszlikkal bélelt muffin formá/kba kanalazzuk a tésztát úgy, hogy körülbelül a kapszlik a kétharmadukig legyenek töltve.
190 fokon halvány aranyszínűre sütjük öket, majd megkenjük őket olvasztott vajjal és megszórjuk az ízlés szerinti cukros keverékekkel.
Minden összetevőt egy edényben kikeverünk, majd szilikonos formába töltve benyomjuk a sütőbe. 175°C-os előmelegített hőmérsékleten 20 perc alatt megsütjük. (A tészta nem lesz olyan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcukor+mascarpone+1-3 kanál tejföl+ fahéj összekeverve Babpiskótát kávéba mártani, tálba tenni. Egy sor piskóta, egy sor krém.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót alaposan összekeverjük, egy tepsibe öntjük és 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű