• 1,1 l tej,
• 2 ek cukor,
• 50dkg liszt,
• 2.5 dkg élesztő,
• csipet só,
• 1 tojás,
• reszelt citromhéj,
1,5 dl tejet megmelegítünk. Belekeverünk 1-1 ek cukrot meg lisztet és belemorzsoljuk az élesztőt. Meleg helyen 5 percig állni hagyjuk. A maradék lisztet tálba szitáljuk, majd a megmaradt cukorral és liszttel összekeverjük. Hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, az egész tojást meg a citromhéjat. Hozzáöntünk 1,5 dl tejet és fakanállal simára dolgozzuk. Meleg helyen duplájára kelesztjük.Kiszaggatjuk, olvasztott margarinnal és darált dióval rétegezve 25 perc alatt készre sütjük.
Батон порезать на куски.Натереть сыр,добавить яйцо,сметану,травы,соль,перец Все хорошо смешать Батон вмакивать в эту смесь и жарить на сковороде с обеих сторон Получаются пышные...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a porcukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a darált diót és az összenyomott vagy lereszelt banánt. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd a két massz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCokoladu istopiti iznad pare. Sljive otkostiti i nasjeckati na sitno. Brasno, puding prah, badem i prasak za pecivo pomjesati. U drugu zdjelu sa zicom umutiti secer, cimt, so, ulje...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alma kivételével minden egy tálba tettem, összekevertem fakanállal (még csak robotgép sem kell hozzá), majd a reszelt almát is hozzá tettem. Sütőpapírral bélelt 24 cm átmérőjű...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Közepes