2 fej vöröshagyma
0.5kg darált hús
petrezselyem, apróra vágott
20 dkg gomba, apróra vágott
1 evőkanál cukor
1 evőkanál fűszeres ketchup
1 tk. szója szósz
1 tk. Worcestershire szósz
zsemlemorzsa
1 csomag bacon
BBQ szósz
Pucold meg a hagymát, vágd ketté. és a két külső héját szedd le(ezek lesznek megtöltve). A többit kockázd fel és dobd egy tálba a darált hússal, petrezselyemmel, gombával, cukorral, fűszerekkel, és zsemlemorzsával. Ezután alaposan keverj össze mindent. Készíts akkora húsgombócokat, amelyek szépen illeszkednek a két szelet hagyma közé.Takard be a hagymában lévő húsgombócokat szalonnával. Használj fogpiszkálót segítségül, hogy minden egyben maradjon a sütés során. Rakd egy sütésálló tálcára (vagy a rács alá rakj egy tepsit, mert a zsiradék lecsöpög), és süsd 40 percen keresztül. ezután vedd ki a sütőből, és öntsd le őket barbecue-szósszal, majd tedd vissza a sütőbe, és süsd további 5 percen keresztül.
A torma leveleket meg tisztítom, lemosom, szárától megszabadítom, és forró vízben kiabárolom, majd jól kimosom, ugyan is, keserű íze van de,, ha jól kikezelem, akkor ez megszűnik...
Elkészítési idő: 30-40-perc Nehézség: KönnyűA sertéstarját klopfoljuk, fûszerezzük, együtt sütjük a szeletelt fokhagymával, gerezdekre vágott burgonyával és hagymával. Amikor megsült, a szeletelt nagyobb darabokra vágott zö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst vágjuk fel csíkokra, daráljuk le, a fasírtot úgy szeretem, mikor én magam darálom hozzá le a húst, nem szeretem a darált kész húst hozzá. Reszeljük hozzá a vöröshagymát, és...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézA zsemléket vízbe tesszük ázni. Egy tálba tesszük a darált húst, közepébe kis mélyedést készítünk. Beletesszük a tojásokat, az apróra vágott hagymát, ízlés szerint sót, borsot, ét...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű