menu

Családireceptkönyv.hu

gumi paszta sőregitől


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hófehér, képlékeny jól formázható anyag, mely figurák, díszek, építmények, virágok, levelek - csokrok készítésére alkalmas. Lehelet vékonyra nyújthatjuk, száradás után porcelánszerű, törékeny. Növényi zsírral vékonyan lekent, vagy keményítővel meghintett felületen nyújtsuk, színezésre tömény festéket használjunk!

500gr cukorliszt
15gr Tragant por
15ml glukóz szörp
60ml víz


A cukor felét a Tragant porral és a kb. 40C-ra melegített glukóz/víz oldattal elkeverjük. Légmentesen becsomagolva 30percet állni hagyjuk, majd a maradék cukrot hozzágyúrjuk. Légmentesen becsomagolva 24órát pihentetjük és alaposan átgyúrva annyi cukrot adunk hozzá, hogy ne ragadjon a kézhez. Hosszabb tárolás esetén ajánlott hűtőben tartani és használat előtt szoba hőmérsékletűre melegíteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lisztmentes, 5 grammnál kevesebb tonhalpizza
Lisztmentes, 5 grammnál kevesebb tonhalpizza

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tari Éva
Kolbászkrém, melegszendvicsre
Kolbászkrém, melegszendvicsre

A kolbászt, a lilahagymát aprítógépben összevágjuk, a főtt tojást felaprítjuk, majd az összes hozzávalóval alaposan összekeverjük. Meleg szendvicskrémnek is tökéletes, vagy friss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Pudingos őszibarack-krémleves
Pudingos őszibarack-krémleves

1,5 kg barackot megpucolunk, eltávolítjuk a magját, majd egy kevés vízben a cukrokkal felfőzzük. Ezután botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a pudingot. Felforral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Troy
.
.

.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk