100 gramm manióka liszt,
25 gramm tápiokakeményitö,
12 gramm utifümaghéjliszt,
5 gramm bambuszost,
15 gramm 1:4 édesítő,
3 tojás,
10 gramm citrom leve,
1 citrom reszelt héja,
1 gramm szódabikarbóna,
4 gramm.sütöpor
Külön kikeverjük a száraz és nedves hozzávalokat, majd összekeverjük fél centi vastagra nyújtjuk, 180 fokon kb. 20 percig sütjük!
Ettberger Kersánszki Gabriella
A tésztához valókat összekeverjük, és gáz tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. A párizsi krémhez a tejszínt a cukorral felfőzzük, majd hozzáadjuk a kakaóport és besű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoltam 180 fokra. A lisztet összekevertem a sütőporral. A tojásokat a cukrokkal nagyon habosra kevertem kézi robottal, majd szépen sorban ment hozzá az összes többi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét a vajjal vízgőz fölött olvasszuk fel. Szitáljuk át a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverjük össze. Simítsuk sütőpapír...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összegyúrjuk, 3 részre osztjuk. lassú tűznél világossárgára sütjük. Töltelék: 3 evőkanál cukrot karamellá pirítunk, 1,5 evőkanál vízzel felengedjük.Utána 4,5 dl tejet a...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű