karaj
vegeta
fokhagyma
zsemlemorzsa
tojás
olaj
víz
Karajt zacskóban klopfolunk, amibe vegetát, apró fokhagymát, zsemlemorzsát tettünk. Tojásba mártogatjuk, majd kevés olajban kisütjük. Beletesszük egy lábasba és ráöntjük a maradék zsiradékot. Kevés vegetás vízzel felöntjük, így főzzük meg.
Krumplipüré finom hozzá.
húst zsírszalonnával 6 lyukú darálón ledarálni , marhahúst apró lyukú darálóval darálni , marhahúst leírt víz mennyiségével botturmixal fényes krémesre turmixolni 2, 3 dkg túrista...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt csontjától és zsírjától megtisztítom, és a húst forró vajban körös-körül átsütöm. Leöntöm annyi tejjel, hogy ellepje, megsózom, hozzáadom a kakukkfüvet meg a citromlevet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, amíg a raguhoz előkészülünk. A gombát mossuk meg, vágjuk szeltekre vagy kockákra. A szalonnát apró kockákra dara...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, megtöröljük, ha szükséges, lehártyázzuk, majd nagyjából 1,5 cm-es szeletekre vágjuk (így 8-10 szeletet kapunk). Besózzuk és borsozzuk mindkét oldalát, és bedö...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű