25 dkg margarin
12 dkg porcukor
38 dkg liszt
1 marék dió
csipet fahéj
A tojásokat felverjük csipet sóval, ha ez megvan az összes hozzávalóval együtt tegyük egy nagy tálba, és lendületesen keverjük össze, mert hát ugye, ha reggel csináljuk erre nincs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint és a lisztet a 4 evőkanál hideg vízzel tésztává gyúrjuk, majd vékonyan kibéleljük vele a piteformát. 180 fokos sütőben vakon süssük készre 20 perc alatt. A citromlevet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához a tojások fehérjét nem túl kemény habbá verjük. A sárgáját kihabosítjuk a cukorral, majd beleforgatjuk a felvert fehérjét és a lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe si...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt keverjük ki a kétféle cukorral, és keverjük bele a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű