1 kg halfilé
4 e.k. finom liszt
1 e.k. piros paprika
só ízlés szerint
2 dl étolaj
A halat előző nap kivesszük és fel engedjük.1 órára be áztatjuk tejbe majd lecsöpögtetjük és szárazra töröljük.Picit sózzuk.A lisztet jól elkeverjük a paprikával,bele forgatjuk a hal szeleteket és forró olajban pirosra sütjük.
Melegítsd elő a sütőt 50 (!) fokra. Nem elírás, a lazac sütése ebben a receptben a sütőben 50 fokon történik, éppen ez biztosítja a friss ízeket. Ha szükséges, tisztítsd meg a la...
Elkészítési idő: 1:05 Nehézség: KözepesA krumplit megpucoljuk, és 3 mm-es szeletekre vágjuk, majd besózzuk, megszórjuk őrölt fekete borssal....a halat megpucoljuk és besózzuk. A kizsírozott tepsibe középre tesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA HAL DARABOKAT BESÓZZUK MAJD PANÍROZZUK ÚGY,HOGY A ZSEMLEMORZSÁT ÖSSZEKEVERJÜK A SZEZÁM MAGGAL A MEGPUCOLT KRUMPLIT SÓS VÍZBEN MEGFŐZZÜK MAJD ÖSSZENYOMJUK A VAJJAL TEJJEL HABOSRA...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halszeleteket sózzuk és borsozzuk. Citromlével bedörzsöljük és lisztbe forgatjuk. Serpenyőben megmelegítjük az olívaolajat és belerakjuk a lisztezett halszeleteket, majd 4-5 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű