menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves✓


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-bab
-disznóhús
-zöldség
-tészta
-liszt
-p.paprika
-olaj

Elkészítés:


bab+hús-->főzőm+zöldség-->ha megfőtt bele a tészta+berántom :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Tárkonyos raguleves sült kacsahússal
Tárkonyos raguleves sült kacsahússal

2 evőkanál olajon megfonnyasztjuk a kétféle hagymát, majd a répát is belekeverjük. 10 perc párolás után hozzáadjuk a burgonyát és a gombát. Rászórjuk a fűszereket, és felöntjük a l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Lebbencsleves
Lebbencsleves

A zöldségeket és a szalonnát előkészítjük, kockákra vágjuk. Előveszünk egy nagy lábast, amiben a levest is fogjuk főzni, és lepirítjuk a szalonnát. A megpirult szalonnát egy szűrő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Sajtkrémleves
Sajtkrémleves

5 dkg vajon pirítsuk aranysárgára a finomra vágott vöröshagymát. Adjuk hozzá a zúzott aprított fokhagymát, röviden pirítsuk össze. A sajtokat vágjuk kis kockára (a füstölt sajtról...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mária
PÓRÉS BURGONYAKRÉMLEVES BACONNEL ÉS SAJTTAL
PÓRÉS BURGONYAKRÉMLEVES BACONNEL ÉS SAJTTAL

A megtisztított póréhagymát felkarikázzuk. Egy lábasban a felforrósított olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott burgonyát, és néhány percig együtt pirítjuk. Azu...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk