3 tojás
90 g lágy vaj
120 g kristálycukor
3 teáskanál vanília aroma
60 g liszt
30 g cukrozatlan kakaópor
200 g lágy krémsajt
175 fokra melegítjük elő a sütőt. Szétválasszuk a tojásokat, mindegyiknek a fehérjét külön tálba tesszük (a sárgákra most nem lesz szükség). Félretesszük. Egy kis tálban összekeverjük a vajat 90 g cukorral. Beleteszünk 1 tojásfehérjét és egy egész tojást, valamint a vanília aromát. Alaposan összekeverjük őket. Jöhet bele a liszt, a kakaó, majd fokozatosan adagoljuk a tojásos masszához, amíg egyenletesen el nem keverjük az egészet és egységes masszát nem kapunk. Egy sütőpapírral bélelt 20 cm x 20 cm-es sütőtálba öntjük a masszánkat.
Egy kis tálban simára keverjük a krémsajtot a maradék cukorral. Beleöntjük a második tojásfehérjét is. Evőkanalanként ráadagoljuk a sötét masszára, majd egy késsel örvényeket húzkodunk a tésztába.
25-30 percig sütjük, amíg kicsit megszilárdul a tészta és elválik a sütőtál szélétől. Sütőrácson hagyjuk kihűlni
A 2 egész tojást habosra kavarjuk a cukorral, hozzáadjuk a pudingport, felhígítjuk a 4 dl tejjel, a maradék tejet felforraljuk és hozzáöntjük a pudingos, tojásos tejet. Áll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZuerst die zimmerwarme Butter in eine Schüssel geben. Danach zusammen mit dem Xylitol oder Erythrit und dem Spekulatiusgewürz, der geriebenen Tonkabohne und dem Zitronenabrieb mit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekszet összetörni vajjal keverni. Minden mást összekeverni egybe a zselatint a végén forró vízben feloldani, hozzáönteni.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 170 fokra. Egy kenyérformát vajazzunk ki. A cseresznyét magozzuk ki, vágjuk kisebb darabokra. Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat, a lisztet,...
Elkészítési idő: 15+45 perc Nehézség: Könnyű