1 z. Sütőpor
1 z. Van. Cukor
20 dkg liszt
25 dkg porcukor
4 tojas
1 dl viz es 1 dl olaj
Tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral,van.cukorral . Ebbe tesszük a vizet és az olajat.
A lisztet elkeverjük a sütőporral,(bele tesszük izlés szerint mazsolát ,fahéjat) össze keverjük a tojásos cukros masszával. A külön felvert tojasfeherjet ovatosan hozzakeverjuk es a kikent,kilisztezett formaba toltjuk.
1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-felül sütésre. 2. A margarint enyhén megolvaszthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen, de ne legyen teljesen felolvasztva. Ezután a csipe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézPucold meg a narancsot, és a tedd bele egy tál vízbe ázni 3-4 napig. Naponta kétszer cserélj rajta vizet, így a keserű ízű folyadék kiázik a narancshéjból, és Ha már eleget ázott...
Elkészítési idő: KB 1 ÓRA Nehézség: Könnyű1. A keverőtálba beletenni a porcukrot, majd hozzáadni az egész tojásokat. 2. Robotgéppel jó habosra keverni. 3. Állandó keverés mellett belecsorgatni a vaníliaaromát, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassan hozzákeverünk 15 dkg cukrot, a reszelt csokoládét és a lisztet. Kikent, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kihűlt kettévágjuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű