Recept:
a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
A csülköt alaposan mosd meg, majd rakd egy lábosba. Tedd hozzá a vöröshagymát, a borsot, a babérlevelet, a fokhagymát, és öntsd fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje a húst. Főzd ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús kicsontozása után ujjnyi szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, és hűtőbe tesszük. A vöröshagymát és a baconszalonnát kockára vágjuk, és a zsiradékon megpirítjuk. Belet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, majd megpucolom. A csont nélküli tarját vékonyabbra felszeletelem, majd kevés forró olajban kisütöm. A sütőt előmelegítem 185 C fokra. Egy közepes...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA húsokat sózzuk, borsozzuk és egy kikent tűzálló tál aljára egymás mellé rakjuk a szeleteket. 1-1 angol szalonna szeletet helyezünk rá. Beborítjuk vékony karikákra vágott vöröshag...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes