230 gr vaj
240 gr cukor
350 gr liszt
30 gr méz
60f-40s gr tojás
20 gr főzött kávé
1 tk sütőpor
1/4 tk s.por
1/2 szóda
140 gr darált dió
vastag rudat sodrunk és felszeleteljük. 175°C
Első lépésben törd át a túrót egy nagyobb lyukú szűrőn, egyszerűen egy spatula segítségével. Erre azért van szükség, hogy a nagyobb darabokban lévő túró minél apróbb legyen, így...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat összekeverjük, közepes méretű lisztezett, zsírozott tepsibe öntjük. Én sütőpapíron sütöttem! 2. A tetejére valókat kikeverjük, evőkanállal rácsurgatjuk és els...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűFehér krém: a lisztet a tejjel, 1,5 ek cukorral felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Nagyon fontos, hogy hagyjuk teljesen kihűlni, különben a krém becsomósodik! A margarint a porcukorr...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA tésztához először keverjük össze a vajat a lágy barnacukorral és a mézzel gőz felett. 2 Ezután ebbe keverjünk bele gyorsan két egész tojást, és főzzük tovább, míg besűrűsödik....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű