700 gr cukor
190 gr víz
300 gr tojásfehérje
Cukorszirupot főzünk (szálpróba) kb 180°C-ig. A lazára vert tojásfehérjéhez öntjük folyamatos keverés mellett, majd kihülésig verjük.
Citromtorta tetejére habzsákból kis csúcsokat nyomunkés kézi lángszóróval picit megpiritjuk.
25 cm tart au citron + 4 szuflés edény, a fém habverős tál majdnem tele lett: 107 gr fehérje (3 tojás), 67,76 gr víz, 249,6 gr cukor
A zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A falatnyi darabokra vágott húst késes aprítóval ledaráljuk, elkeverjük 2 evőkanál olívaolajjal, a mézzel és a szójaszósszal. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit kockákra vágjuk, az újhagymát és a fokhagymát felaprítjuk. Egy serpenyőben olajat melegítünk és belerakjuk a hagymát, fokhagymát és cukkinit. Sózzuk, borsozzuk és...
Elkészítési idő: 25perc Nehézség: KönnyűA bagettet leöntjük tejjel és hagyjuk ázni. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a 2 evőkanál fűszerkeveréket, a tejből kinyomkodott b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://izemlekek.blogspot.hu/2014/01/kakaos-csiga-az-orok-gyerek-kedvenc.html
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű