25 dkg darált dió
10 dkg cukormentes aszalt sárgabarack
2 bő teáskanál rum aroma
egy csipet fahéj
1 evőkanál nyírfacukor por
2-3 evőkanál cukormentes sárgabarack lekvár
A csokiburokhoz:
100 g cukormentes étcsoki
1 evőkanál olaj
Az aszalt barackot vágjuk apró kockákra. (Egy kicsit tegyünk félre a díszítéshez). Adjuk hozzá a darált diót, a nyírfacukor port, a fahéjat, a rum aromát és annyi lekvárt, hogy nem túl ragacsos, formázható masszát kapjunk. Egy fél órára tegyük be a hűtőbe, úgy még könnyebb lesz vele dolgozni. Ha kicsit dermedt, formázzunk belőle kisebb golyókat. Az étcsokoládét egy pici olajjal vízgőz fölött olvasszuk fel. Pottyantsuk bele a bonbonokat, egy villával halásszuk ki (csöpögtessük le őket amennyire lehet, úgy elég csoki marad a többihez), és sorakoztassuk sütőpapírral bélelt tálcára. Díszítsük a tetejüket a félretett sárgabarack kockákkal és hűvös helyen hagyjuk megdermedni.
http://kakukkfu-hortobagyianna.blogspot.hu/2014/12/zserbo-bonbon-cukor-nelkul-ami.html
A ribizlit megmossuk, lecsepegtetjük. A málnából és a ribizliből teszünk félre díszítéshez, a többi ribizlit leszedjük a száráról és a málnával együtt áttörjük. A tojássárgákat a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a túrót, a tejfölt és a pudingport összekeverjük, ízlés szerint cukrozzuk. A tésztát kiterítjük, és 10 egyforma téglalapra vágjuk. Képzeletben mindet elfelezzük, az...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: NehézOlvasszuk meg egy kicsit a vajat, hogy puha legyen. Adjuk hozzá a cukrot és keverjük csomómentesre. Keverjük hozzá a tojásokat. A sütőport, lisztet, kakaóport egy külön tálban k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA házi krémes krémet és a tejszínhabot elkészítem a zacskón leírtak szerint,majd összekeverem őket a mascarponéval! A rumos,tejes,kávéba áztatott babapiskótákkal rétegezem a kréme...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű