100 g cukormentes étcsokoládé
8 dkg vaj
250 g szilvalekvár (diabetikus vagy cukor nélkül eltett)
50 g nyírfacukor
2 tojás
2 dkg sötét kakaópor
1 kk sütőpor
150 g liszt (DW sütőliszt)
6 ek tej
1 csipet só
1 csipetnyi vaníliavelő
5 dkg törökmogyoró
1 tk rum aroma
A csokoládét a vajjal vízgőz fölött olvasszuk fel. Szitáljuk át a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverjük össze. Simítsuk sütőpapírral bélelt 20*27 cm-es tepsibe, és toljuk 180 fokra előmelegített sütőbe. A sütési idő kb 40 perc.
http://kakukkfu-hortobagyianna.blogspot.hu/2014/11/rumos-szilvas-brownie-torokmogyoroval.html
4 tojást egészben, robotgép segítségével 6-7 perc alatt felverjük a cukorral, majd fakanál segítségével 4 ek lisztet belekeverünk lazán. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kakaóitalt összekeverjük a rumaromával, a pudingot megfőzzük, majd kevergetve kihűtjük. Hozzáadjuk a mascarponét és a citrom reszelt héját, és alaposan összekeverjük. Egy üvegtál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük, el, hogy amíg a tésztát összegyúrjuk, az alma kihűljön. Az almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, és apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a csip...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű25 dkg margarint, 25 dkg porcukorral habosra keverünk. 4 dl tejben 3 púpozott evőkanál lisztet megfőzünk. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajas krémhez, és beleteszünk 1 üveg kimagozott meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű