menu

Családireceptkönyv.hu

Grízgaluska


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


3 db tojás
10 púpozott ek búzadara
2 nagy csipet só
2 ek olaj
késhegynyi szódabikarbóna

Elkészítés:


A tojásokat kicsit fel kell habosítani, majd a többi hozzávalóval összekeverni. Tejföl sűrűségű lesz. Hűtőben pihentetni minimum 2 órát.
Forrásban lévő folyadékba szaggatni, 15-20 perc alatt készre főzni

Grízgaluska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Vajas galuska
Vajas galuska

A lágy vajat habosra keverjük. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Több részletben adva hozzákeverjük a lisztet, sózunk. Kanállal forró vízbe szaggatjuk. L...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dara gombóc,v. griz galuska .
Dara gombóc,v. griz galuska .

Ez is agglegényesen készül minden faxni nélkül igaz van néhány lényeges pont is azt nagy betűkkel írom !!! A tojásokat fel verem alaposan NEM SZÉT VÁLASZTVA,a darát csak annyit kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Csipetke
Csipetke

Tésztát hozzávalóit összegyúrjuk annyi lszttel, hogy kemény tésztát kapjuk, majd kézzel apróra csipkedjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Csipetke
Csipetke

Egy tálba ütöm a tojást, felverem, hozzáadom a lisztet és 1 csipet sót.Villával elkezdem összedolgozni, majd amikor már morzsalékossá összeállt a tészta, kézzel kemény tésztát gyúr...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk