- pita
- fokhagyma
- olaj
- só
- salátakeverék
- feta sajt
Elkészítjük ízlés szerint a salátát.
A zúzott fokhagymát, kevés sóval és olajjal összekeverjük.
A pitát megpirítjuk (akár kenyérpirítóba, akár serpenyőben) és jól bekenjünk a fokhagymás olajjal. A pia belsejében feta sajtot rakunk. Melegen tálaljuk.
A kenéshez nem jó az ecset, kiskanalat használjunk.
A burgonyát lereszeljük durva reszelőn, majd összekeverjük a felaprított hagymával, sóval, reszelt sajttal, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy összeálljon. Nem kell bele sok liszt....
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: Könnyű- előmelegítjük a sütőt 180 fokra -a burgonyát nagy lyuku reszelőn lereszeljük (hát igen, ez az egy amit nem igazán szeretek:-) - a vajat és az olívaolajat megmelegítjük serpenyő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomok tetejét levágjuk, belét kivájjuk. 2. Alul is levágunk belőle egy kicsit, hogy megálljanak. 3. A burgonyát megfőzzük és a burgonyanyomón a juhtúróval együt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat összekeverjük forró olajban kisütjük, tejföllel tálaljuk
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű