- 200g juhtúró
- 100 g tehéntúró
- 150g tejföl
- só
- pirospaprika
- 1 kisebb fej hagyma
- csípős paprika por ízlés szerint
- őrölt kömény
Legegyszerűbb minden hozzávalót egy daráló gépbe rakni és jól összekeverni.
Előre készítsük el úgy összeérnek az ízek és finomabb.
A recepthez teljes kiőrlésű búzalisztet használtam, mely kicsit tömörebb lepényeket eredményez. A lisztet összekeverem a sóval és annyi langyos vizet adok hozzá, hogy a tészta öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlék tetejét levágjuk, a belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. A főtt tojást, a sonkát, a szalámit, a lila hagymát és a csemege uborkát felkockázzuk és a zsemléhez adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálasszunk egy tapadásmentes serpenyőt fedővel, ami elég nagy ahhoz, hogy annyi tojást üssünk bele, amennyit sütni szeretnénk. Fontos, hogy ne maradjon sok hely a tojások között a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű