A pavlovához:
5 tojásfehérje, csipet só, 25 dkg porcukor, 2 ek citromlé, 4 ek kukorica liszt.
A tetejére:
200 ml habtejszín, málnaszörp,bármilyen gyümölcs, itt most őszibarack
A tojásfehérjét a sóval, citromlével, porcukorral (apránként adagolva) kemény habbá verjük, majd alaposan összekeverjük a kukorica liszttel. Sütőpapíros sütőlemezre kaparjuk ki a tojáshabot és egy spatulával formázzunk belőle magas, kör alakot. Előmelegített sütőben, közepes lángon barnára sütjük. Míg hűl, kicsit össze fog esni, de nem nagyon. Ez teljesen normális. Ha teljesen kihűlt a pavlova, a tetejét vékonyan locsoljuk meg málnaszörppel, erre szedjünk felvert tejszínhabot és szórjuk meg gyümölcsökkel, bármivel ami épp van ….
A kekszet morzsásra összetörjük, majd elkeverjük a vajjal, és kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük legalább egy órára. Közben a puha vajat a cukorral és a vaníliarúd...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A kekszet összetörjük és összekeverjük a vajjal, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és hűtőbe tesszük. A zselatint az előrás szerint feloldjuk a naran...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű15 db vékony palacsinta 1 cs vanilia pudingpor 1 cs csokoládés pudingpor 1 cs puncs pudingpor 1 üveg magozott meggybefőtt 1 főzet kávé (4 személyre) 1 db rumaroma 7 evőkanál cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, sót, sütőport. 2. Egy másik tálba öntjük a cukrot, vaníliás cukrot, ecetet. 3. Robotgéppel folyamatos adagolás mellett a cukorhoz adagoljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű