Cesto: 3žĺtky, 3PL kr. cukru, 1PL vody, 3PL polohr. múky, 1ČL KPDP, 3bielky (sneh). Klasicky vyšľaháme žĺtky s cukrom a vodou, vareškou vmiešame múku s KPDP a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Upečieme na plechu ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Takto upečieme 4 piškótové pláty.
Krém: 500ml mlieka, 6PL kr. cukru, 100g kokos, 1ks Zlatý klas, 2ks van. cukor, 150g biela čokoláda, 350g masla, 200g cukru. Okrem toho kokos na posyp+400g malinového džemu
.Príprava krému: 200ml mlieka+kr.cukor privedieme do varu, medzi tým si v 200ml mlieka rozmiešame ZL. klas, vylejeme do vriaceho mlieka a uvaríme puding. Do horúceho pridáme nalámanú bielu čokoládu. Zvyšných 100ml mlieka + 2 van. cukry necháme zovrieť a vsypeme kokos. Asi po 15min. vmiešame kokos. zmes do pudingu a za občasného miešania necháme vychladnúť.200g cukru+maslo vyšľaháme a po častiach zašľaháme vychl. puding.Časť krému odložíme na potretie koláča.Plnenie: Na spodný plát natrieme 1/3plnky, na ďalší natrieme džem a džemom priložíme na plnku, dáme ďalšiu 1/3 plnky, priložíme džemom natretý plát džemom na plnku.....Zaťažíme a po vychladnutí otočíme celý koláčik, natrieme odloženou časťou plnky, posypeme kokosom a nakrájame.
1 A porcukrot, mandulalisztet, és az első adag tojásfehérjét egy tálba mérjük. Kezünkkel alaposan összekeverjük, összedolgozzuk marcipán szerű masszává. 2 Ezt követően a vizet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tepsi mérete 28 x 30 cm
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA leveles tésztát 4 részre osztjuk. Téglalappá (kb.30X20 cm) kinyújtjuk. Villával megszúrkáljuk és egyenként aranybarnára sütjük. Addig a krémet elkészítjük. A 8 dl tejből, cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű