Húsok: 2-3 db húsos csont, leves csont csirke v pulyka szárny, kevés csirke máj, levesnek való marha hús
Zöldségek:
A vajból, tejből, lisztből besamelt készítünk. Beletesszük a sajtkrémet, a tormát, sóval ízesítjük (ízlés szerint). A sonka szeleteket betöltjük, feltekerjük. Sorba rakjuk, lefé...
Elkészítési idő: 75 perc / előké Nehézség: KözepesA szilvát megmossuk és kimagozzuk. Egy fazékban 1 l vizet forralunk, majd a sóval, a kristálycukorral és a fahéjjal ízesítjük. A szilvát negyedeire daraboljuk, és a forrásban levő...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűKrumplis pogi: fél kiló főtt, áttört krumpli, fél kiló zsír, fél kiló liszt, ízlés szerint só. Este begyúrni, másnap nyújtani kb. 1,5 cm magasra, késsel beírdalni, kiszaggatni, lek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű