2 tojás
fahéj
1 csésze cukor
porcukor
vanília
1/2 csésze olaj
1 csésze tej/viz
liszt
1 sütőpor
1 kg alma
Az almát meghámozzuk, a nagylyukú reszelőn megreszeljük. A tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, vaníliát, olajat, sütőport, tejet, de lehet tej helyett vízzel is készíteni, a végén annyi lisztet adunk hozzá, hogy vastag tejfölszerű legyen. Egy tepsit kikenünk olajjal, majd lisztezzük, de lehet papírral is, ebbe beleöntjük a masszának a felét. Szépen elkenjük, hogy az egész tepsit fedje. Rászórjuk az almát, kicsit lelapogatjuk, megszórjuk fahéjjal, majd ráöntjük a massza másik felét. Úgy simítjuk, hogy az almát mindenhol befedje. Közepes tűzön sütjük, mikor kihűlt rászitáljuk a porcukrot. Roppant egyszerű süti, percek alatt kész van mixerrel.
6 tojásfehérjét félkemény habbá verünk,majd kanalanként hozzáadunk 30 dkg cukrot és 1 evőkanál ecetet. Fényes, kemény habot kapunk. Sütőpapírt teszünk egy nagy tepsibe, erre halmoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra kavarjuk. Akkor jó, ha a cukor elolvadt, a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű. A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk, majd rummal íz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 28x36 cm-es tepsibe lerakunk 1 sor kekszet. A tejben a pudingokat a cukorral megfőzzük. Még melegen belekeverjük a margarint is és ráöntjük a kekszre. Erre újabb sor kekszet r...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű