1 l vörösbor
50 dkg cukor
1/3 rumaroma
1/3 cherry aroma
1/3 meggy aroma
3 dl szesz
A vörösbort a cukorral felforraljuk és lehűtjük. Az aromakeveréket a szeszben feloldjuk és a borral elkeverjük.
A több mint 2000 éves receptet egy tibeti kolostorban találták egy agyagtáblára írva. Ez a csodaelixír megfiatalítja a testet, javítja a látást és megelőzi a daganatos betegsége...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe 2. Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. 3. Önts a bodzavirágokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vörösbort edénybe tesszük, beleszórjuk a cukrot és a fűszereket. Felmelegítjük 75 fokra és beleteszünk egy konyhai hőmérőt. 15 percig melegítjük, de ne legyen magasabb a bor hőm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral felforralom, majd hagyom kb. 30 fokosra hűlni. Ekkor hozzáadom a felszeletelt citromot, és a mentaleveleket. Lefedve 2-3 napig hűvös helyen hagyom ázni. Naponta...
Elkészítési idő: napok.. Nehézség: Nehéz