15 dkg mascarpone
1,5 dl tejszín
2 db alma
őrölt fahéj
1 csomag mézes linzer keksz
barna cukor
1 citrom leve/héja
Az almákat apró kockára vágjuk, ezt megolvasztott barna cukron kicsit átforgatjuk és fahéjjal ízesítjük plusz citromlevet facsarunk rá. Felverjük a tejszínt , majd porcukrot és mascarponéból összeállítjuk a krémet. A kekszet apróra törjük. Alulra kerül az alma arra a krém és végül a kekszmorzsa.
Két tábla jóféle csokit lereszelünk. A reszelt csokit negyed liter tejben felolvasztjuk. A lisztet egy kevés tejben elkeverjük, hogy folyékony legyen. A felolvasztott csokit fol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat morzsoljuk össze a liszttel, szitáljuk hozzá a porcukrot, adjuk hozzá a sót, a vaníliát és a tojást. Gyúrjunk belőle sima tésztát. Formáljunk belőle egy golyót, csomagolj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFinom édesség és se főzni, se sütni nem kell. Habosra keverünk 15 deka vajat, 3 tojás sárgájával meg 15 deka porcukorral, hozzáadunk 3 evőkanál kakaót , 1-2 evőkanál rumot, végül...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű