Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.
100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
145 kcal
9,9 g fehérje
7,3 g zsír
4,5 g ch
Először a kagylót megtisztítjuk kívül a héját. Majd egy nagy lábasba feltesszük melegíteni fedő alatt! Fél óráig. Amelyik kinyílik az jó amelyik csukva marad azt ki kell dobni. Köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a burgonyát. Sózzuk be a a tőkehalat, és tegyük félre amíg a burgonya fő. Keverjünk össze 2 dl borsót a többi hozzávalóval és turmixoljuk. Süsd a burgonyát bő vajban am...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halat sózom, borsozom, majd kevés olajon mindkét oldalát megsütöm. A rizst megfőzöm. A majonézt sóval, borssal, porcukorral, tejföllel, pici citromlével kikeverem, hozzáöntöm a k...
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: Könnyű