1 tojás
1 tasak sütőpor
20 dkg rama
15 dkg Liszt
12 dkg cukor
20 dkg zab
Ízesítés
Pl vaníliás cukor
1 citrom héja plusz leve
Kókusz
Csoki
Kakaópor
Stb
Lisztet sütőporral ramaval osszegyurni
Tojás cukor zab ujra össze gyúrni
Hengereket formazni a tésztából
Cling filmbe tekerni
Fel óra fagyaszto
Ujjnyi vastag szeleteket vágni
Kicsit kilapitani
Legkeveres 175 fok
Amíg az alja kezd picit barnulni
A tészta hozzávalóit gépben összegyúrjuk, majd liszt nélküli deszkán henger alakúra formáljuk, majd alálisztezünk, kezünkkel lelapítjuk, majd 4 mm nagyságúra nyújtjuk. A tésztát sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA darabokra tört csokoládét a vajjal együtt vízgőzön olvasszuk fel. Egy tálban robotgéppel keverjünk össze 2 tojást 50 g cukorral, adjunk hozzá egy csipet sót és a vaníliás cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítsd el, hogy legyen ideje kihűlni. Az almákat hámozd meg, vágd apróra. Keverd össze a vízzle, citromlével, add hozzá az édesítőt és a fahéjat. Alacsony lá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 fokra, és vajazzunk-cukrozzunk ki egy kb. 20×30 cm-es sütőformát. Keverjük ki a tojássárgáját cukorral, adjuk hozzá a túrót, tejfölt, lisztet, búzadarát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű