Torta alap:
- 2 tojas
- 25 gramm DW 1:4 édesítő
- 1 csomag sütőpor
- 100 gramm DW diótöltelék
- 100 gramm DW ch minusz liszt
- 100 gramm DW 50es liszt
- 3 dl 0,1%-os tej
Krém:
- 2,5 dl cukormentes Hulala
- 90 gramm dw csokis torta expresszel felvert habot elkeverjük
Vanília krém:
- 1 bögre tej 125 gramm dw hideg vanília pudinggal elkeverve
Az alap hozzávalóit összekeverjük, majd süssük kb 180 fokon kb 60 percet!
Sülés után a lapokat félbe vágjuk, megkenjük DW csoki, karamell, sárgabarack öntettel, majd rákenjük a vanília krémet, utána a csokis habot. A tetejét megkenjük karamell öntettel, és rászórjuk a DW csokis nassolót
Sütés nélküli tortalaphoz A kekszet húsklopfolóval összetörjük, és a felolvasztott vajjal összedolgozzuk, majd a tortaforma aljába nyomkodjuk. Sütéssel készült tortalap...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűTöltelék előkészítése: Az almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a vaníl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. 2 db 20 cm-es kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt vágunk. A tejet a vízzel, cukorral, sóval és a vajjal felforraljuk, majd hozzászórjuk a kakaó...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojások fehérjét egy evőkanál porcukorral habosra kavarjuk. A többi cukorral a tojások sárgáját a margarinnal kikeverjük. Ezután összekeverjük a felvert tojásfehérjével, a puding...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű